NTE ENGINEERING d.o.o. projektuje i izvodi radove iz oblasti termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike, kao i elektrotehnike za poslovne i industrijske objekte. Svoje usluge nudimo kroz tri sektora:

Da bi realizovali brzo i jednostavno Vaše projekte, mi ostajemo sa našim KNOW-HOW stalno na pulsu vremena i tako napredujemo kako u istraživanju i razvoju, tako i u visokomodernom prenošenju znanja!

Naše obimno iskustvo u izradi projekata različitih industrijskih grana je Vaša prednost – mi smo Vaš kompetentni partner za „potpuno gotova“ rešenja!

Od nas ćete dobiti sve, od projektnih studija i detaljnog planiranja Vaših postrojenja do kompletne isporuke i montaže opreme, kao i stavljanje u pogon i prvo testiranje – sve na jednom mestu, kao poslednja reč tehnike.

Zajedno sa nama Vi perfektno pretvarate Vaše ideje u u stvarnost u dogovorenom vremenskom roku i u dogovorenom budžetu. Mi, kao kompanija radimo na ostvarenju naših ciljeva koje zajedno sa Vama razrađujemo – naše najbolje reference su stoga poverenje i vernost naših klijenata.

U našoj kompaniji rade dipomirani inženjeri mašinstva i diplomirani inženjeri elektrotehnike, koji poseduju licence za projektovanje (330, 333, 350, 352, 353 i 381) i za izvođenje radova (430, 434, 450 i 453).

Sa nama kao partnerom dobijate najmodernije rešenje!